Lenzen > Droge ogen lenzen

Droge ogen lenzen

Wij leveren speciale contactlenzen met een zeer hoog watergehalte tot wel 74%. Deze glibberig aanvoelende lenzen zijn gemaakt van het nieuwste materiaal op silicone hydrogel basis. Het materiaal van de lens is zo gemaakt dat het bijna hetzelfde is als het traanvocht van onze ogen. Dit is de reden waarom deze lenzen ook verdragen worden bij droge ogen.

Silicone hydrogel lenzen moeten op een speciale manier worden aangemeten. Als optomertrist / oogheelkundige zijn wij specialist hierin!

 

"Al mijn hele last van droge ogen gehad, maar nu is het opgelost"
"Vandaag mijn tweede afspraak gehad bij Intervision optiek Bij Johan Bergen. Mijn ogen zijn een stuk opgeknapt door de oogdruppels en gel die hij me voorgeschreven had. Links gaat erg goed, al is het flapje wat rafelig. Maar daar heb ik geen last van. Rechts is nog niet goed hersteld. Dus ik moet gewoon doorgaan met de druppels en de gel. Wat wel opvallend was is dat mijn wimpers erg vervuild waren wat vuil in het oog geeft. En juist dit kan de traanfilm breken. Ik heb dus even een lesje gehad in hoe mijn ogen schoon te maken met wat zwitsal. Ik mag er dus harder in wrijven dan ik dacht. Ik was bang om dit te doen. Maar moet zeggen heb meteen een fles zwitsal gehaald en merk het wel dat mijn wimpers nu schoon zijn. Ik ben echt heel blij dat ik bij Intervision optiek (Johan) terecht ben gekomen. De bezoeken aan hem hebben me echt enorm gerust gesteld. Ik zou ook iedereen met oogproblemen adviseren naar hem toe te gaan. Hij is begaan met zijn patiënten en legt alles duidelijk uit. Je gaat in ieder geval met een goed gerustgesteld gevoel weg. :)"
Sonja Baar -Amsterdam-