Lenzen

Contactlenzen

U kunt bij ons terecht voor alle soorten contactlenzen. Als zelfstandige optometrie praktijk zijn we niet gebonden aan specifieke merken- of typen contactlenzen. Welk type lens u ook op het oog heeft, wij meten deze perfect voor u aan zodat u het beste zicht krijgt dat mogelijk is met contactlenzen. Heeft u therapeutische lenzen nodig? Ook dan kunt u bij ons terecht voor een goed advies en het aanmeten van de juiste lens voor uw ogen. 

Bij ons verkrijgbaar:

Therapeutische lenzen:

Als u contactlenzen wilt aanschaffen zijn er twee mogelijkheden:

U heeft nog geen contactlenzen
Als u interesse heeft in contactlenzen voeren wij eerst een oogcheck uit. Tijdens dit optometrisch onderzoek bepalen wij uw sterkte en controleren wij uw ogen op eventuele afwijkingen en oogziekten. Als uw oog (nog) geschikt blijkt te zijn voor contactlenzen selecteren we uit de vele leveranciers het juiste merk- en type contactlens voor uw oog. 

U heeft al contactlenzen
Als u korte tijd geleden uw ogen bij ons (of elders) uitgebreid heeft laten controleren en lenzen wil nabestellen dan kan dit via ons. 

Neem contact op  >

Samenwerkingen op het gebied van online contactlensaanbieders. Iedereen heeft recht op goede oogzorg en de juiste contactlenscontroles. Inter-Vision heeft dit dan ook met verschillende aanbieders goed geregeld